ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ПЕРНИК – СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ И МИРОСЛАВ ИВАНОВ С АКУСТИЧЕН КОНЦЕРТ

На 22 април 2017 година (събота) от 20:00 часа Стефан Вълдобрев и китаристът на “Обичайните заподозрени” Мирослав Иванов – за първи път в Перник, за да открият пролетта в club MAZE с акустичен концерт.

Гостите на club MAZE ще са сред първите, които ще имат възможността да се докоснат до новия съвместен проект на двамата музиканти. По време на концерта ще бъдат представени и голяма част от песните от новия албум на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ – „10½“, така както са първоначално замислени – с аранжиментите и начина, по който са създадени.

Специално за публиката в култовия club MAZE, те ще изпълнят повече от двадесет песни, разделени в два сета, с продължителност близо два часа.

Билетите са на стойност 8 лева и са вече в продажба. Желаещите да бъдат част от този уникален акустичен лайф, мога да закупят билети предварително от club MAZE, както и в деня на събитието, на цена 10 лв.

 

СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ е български актьор, композитор, автор и изпълнител на песни, филмов режисьор. Завършил е Националната академия за театрално и филмово изкуство (НАТФИЗ) в София. Започва да създава песни, когато е на 17 г. В началото той по-скоро измисля с китарата си мелодии за своята поезия. На 19-годишна възраст изнася първия си солов концерт, който включва само негови авторски песни.

През 2012 г. Стефан и оригиналният състав на старата му банда, се събират отново под името „Обичайните заподозрени“ и започват звукозаписна дейност. В този период се раждат хитовете „Хеликоптер“, „Сняг над Сахара“ и много други.

Миналата година в Зала 3 на Националния дворец на културата (НДК) “Обичайните заподозрени” изненадаха приятно феновете си с последния си албум „10½“. Цялостното звучене на албума е мажорно, много позитивно, носещо лекота и забавление на слушателите. Характерно за песните в него е, че във вокалите им се включват всички от групата. Сред емблематичните парчета са „По-полека“ и „Тази песен не е за любов“, чийто клип бе представен през март тази година.