Община Перник обяви конкурс за рекламни материали за МФМИ „Сурва 2018“

Община Перник обяви конкурс за създаване на проекти за печатни рекламни материали и сувенири за ХХVII Международен фестивал на маскарадните игри /МФМИ/ „Сурва 2018“, съобщиха от пресцентъра на Общината.
Проектите трябва да отразяват характера на фестивала и фестивала като част от културното многообразие на обединена Европа, а материалите да бъдат съобразени с традицията, естетиката и духа на сурвакарските и кукерските игри. Пакетът печатни рекламни материали трябва да включва плакат, покана с плик, грамота /наградна/, диплом за участие, идентификационна карта /бадж/, еднолистен календар, торбичка, папка, флаери и листовка за SMS-гласуване. Задължителните елементи, които трябва да присъстват в рекламните материали са надпис: ХХVII Международен фестивал на маскарадните игри „Сурва“-Перник / ХХVII INTERNATIONAL FESTIVAL OF MASQUERADE GAMES „SURVA“ – PERNIK, датите 26-28.01.2018 г., логото на фестивала и на FECC, гербът на Община Перник и слоганът „Ликувайте по Сурва!“.
Крайният срок за представяне на проектите е 31 юли, 16.30 часа. Проектите ще бъдат оценявани от петчленно жури, съставено от дизайнери и организатори на фестивала. Класираният на първо място ще получи награда 500 лв. и възложение за изработка на материалите.