Фейсбук не прости на новата Мис България 2017

Tamara Georgieva -Miss Balgariya 2017

Фейсбук не прости на новата Мис България 2017. Народът изригна срещу 24-годишната дизайнерката Тамара Георгиева от София, чиято глава бе увенчана с короната на красотата. Отново всичко е нагласено, пак избраха нещо изкуствено, джуките и тежкият грим отново победиха, коментират потребителите на социалната мрежа, които сравняват носителката на титлата с „майката но Пинокио“ и „сбръчкана баба“.

Преобладава и негативното отношение към избора на журито, тъй като в конкурса е имало поне 2-3 момичета, които заслужават титлата, отличаващи се с естествена красота и излъчване.

В бляскавия конкурс, провел се в Руйнбоу-плаза, блондинката, която се занимава с моден дизайн, на финала победи 20 претендентки от цялата страна. Нейни подгласнички са 18-годишната Йовита Георгиева от Бургас и 21-годишната студентка по българска филология от Пловдив Габриела Топалова.

Tamara Georgieva -Miss Balgariya 2017-2

В състава на журито бе Мис България 2009, перничанката  Антония Петрова, която преди 8 години получи всеобщо неодобрение от широката публика и бе наречена Мис Крокодил и заради любовта си към естествените кожи. Зевзеци в Перник разправят, че Мис Вампир е отнела титлата на Мис Крокодил.

Juri - Miss Balgariya 2017

Журито бе само от дами, в него се включиха пет бивши носителки на титлата. Освен Антония, това бяха Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Марина Войкова и Габриела Кирова.