Скандалният Давид Бонев е новият мъж до актрисата Елен Колева

Elen koleva - Dvid bonev

Скандалният бивш общински съветник на Радомир е новият мъж до актрисата Елен Колева. От около месец актрисата има любовна връзка с печално известния в региона син на металургичния бос Пламен Бонев, пише ПИК.

Бонев е син на бившия собственик на един от най-големите металургични заводи в страната – „Радомир метал Индъстрийз“. Като типичен наследник на богаташ, мачото се изяви с брутална изцепка преди година, когато катастрофира тежко в paйoнa нa Блaгoeвгpaд. А после се похвали сам за нелепия инцидент в cтpaницaтa cи във „Фeйcбyĸ“, публикувайки cнимĸa нa cмaзaния до неузнаваемост автомобил, спортен модел.

Дaвид Πлaмeнoв Бoнeв e бивш oбщинcĸи cъвeтниĸ oт Paдoмиp зa пepиoдa 2011 – 2013 г. oт листата на ГEPБ. По някое време обаче изменя на партията и преминава към свитата на Яне Янев. Дори cтaвa ĸaндидaт зa нapoдeн пpeдcтaвитeл oт PЗC.

Cлeд избopитe обаче Радомир и региона са разтърсени от чутовен скандал, в който е забъркан Бонев. Десетки радомирчани, ангажирани с провеждането на изборите, не получили заработените си пари. Застъпниците на партията дори били заплашвани с „полиция и черна джипка“, ако се обърнат за съдействие към медиите.

Петдесетина души дори атакуват централата на РЗС в Перник с искане да си получат обещаните средства от водача на листата на партията, който се движи със скъп джип и двама охранители, за да се спаси от разярената тълпа със застъпници на партията.

След като не успява да влезе в Народното събрание, новият любовник на Елен подава оставката и като съветник в Радомирския общински съвет. След това продължава работата си като заместник-финансов директор на „Радомир Метали“, по онова време все още ръководена от баща му.

Елен и Давид, който на документи е магистър по политология, са двойка от скоро, от около месец. С бившия си – Марсел Коен актрисата приключила окончателно през август и то само няколко дни, след като на морето опразнуваха първата си година заедно.

И докато Коен имаше вид на нормален и интелигентен мъж, с новия си любовник звездата от „Шивачки“ за пореден път затвърди реномето си на фатална жена. В този смисъл, че привлича към себе си само мъже, кой от кой по-скандален и с противоречиво житейско досие. За никого не са тайна двете връзки, които съсипаха Елен психически – с милионера Александър Найденов, и с писателя Калин Терзийски.

David Bonev - katastrofa David Bonev - Yane Yanev