Перничанин се предлага на час в сайт за обяви

Перничанин се предлага на час …..за бързи ремонти. Това четем в обява, която той е пуснал днес в специализиран сайт.  Майсторът оферира услугите си за всичко, с което не можете да се справите сами. В листата му влизат бързи битови ремонти, електроуслуги, В и К, монтажи, демонтажи и всичко, от което имате нужда. От всичко това биха се възползвали самотни възрастни жени, които имат нужда от мъжко рамо. Дами с прекалено заети половинки също биха могли да се възползват от услугите на мъжа на час. За жалост не можем да разберем тарифата му, която е пропуснал да уточни.

Тази нетрадиционна услуга набира все повече почитатели. Разбира се, няма да се лъжем – тя крие и своите рискове. Някои представители на силния пол вече се ориентират в този „бизнес“, за да допълнят бюджета си. Мъжът под наем може да свърши всякаква къщна работа, да бъде шофьор, придружител в нощни клубове, бодигард при необходимост, дори и интелектуален събеседник. Е, последното липсва в обявата на нашия човек, но кусури няма да му търсим.

Бургазлия вече се предлага срещу 10 лв. на час. Освен че може да смени  изгорялата крушка в дома ви, той ще подмени контакта, ще премести гардероб, ще изтупа килима, а вечер може да ви придружи до кино или театър.

За тези, които вече си задават щекотливия въпрос, отговорът е: Сексът е табу.