10 двойки се вричат във вярност на сакралния 18.08.2018

10 двойки се вричат във вярност на сакралната дата 18.08.2018 в Перник. На този ден младоженците ще си кажат заветното „да“, надявайки се на любов и разбирателство. Астролози обаче тълкуват, че точно на 18 август 2018-та Луната ще бъде под влиянието на Скорпион, а партньорите ще бъдат изправени пред изпитания, свързани с ревност. Затова съветът на разчитащите посланията на звездите е от самото начало съпрузите да бъдат искрени и откровени един с друг. Така ще се избегнат трудности или конфликти от подобен характер, а между двамата ще царува ценното доверие.

От друга страна между партньорите, сключили брак точно на тази дата, съществува  силна психологическа връзка.

Астролозите твърдят, също, че 18 август е идеално време за съюз на две творчески натури. Датата е разрешена и за църковни венчавки, той като вече са изтекли Богородичните пости.

До момента през лятото в Перник са планирани 11 сватбени церемонии. Новост за младоженците е, че документите за сключване на граждански брак вече се подават в деловодството на общинската администрация в Перник.

235 брака са сключени в Перник през миналата 2017 година, които са само с 14 повече от предходната 2016-та, съобщават от Обредни дейности в града. В 7 от сключените венчавки един от младоженците е чужденец.