Слави стана  перничанин

Слави Трифонов стана перничанин. В края на миналата година, шоуменът се нанесъл в луксозното си имение в тузарското селище Делта Хил край село Кладница, след като  имотът се сдобил с акт 16 и с всички необходими книжа за законно обитаване. Тогава Слави Трифонов е променил адресната си регистрация в Общината в Перник. „Дойде лично, с документ за самоличност, с удостоверение за раждане и с документ за собственост на къщата в Кладница. Сега вече е жител на Перник”, доволни са от новия виден съгражданин служители от Общината в миньорския град.

През отминалата есен Трифонов най-после се нанесе в имението, което се строи от 3 години. Скъпарският имот на Дългия е построен от пернишкия бизнесмен Слави Транспорта, като малцината гостували в дома на шоумена чистосърдечно разправят, че къщата му е без аналог в страната. Сред екстрите в имението на Слави е частен киносалон, който е излязъл почти 1 милион лева.

По груби изчисления шоумен №1 е инвестирал около 5 милиона лева в резиденцията си. Къщата е със застроена площ от близо 1200 квадратни метра, разполага и с външен басейн, който се отоплява от мощни соларни батерии. Строителните материали са изцяло внос от Германия.

Дворът на Трифонов е огромен – над 4 декара,  а гледката от имението му е наистина смайваща – Витоша се разкрива в цялата си красота и величие на. Барбекю, модерен фитнес салон, зелени площи и много дървета и редки растителни видове намират своето място в просторния двор на Трифонов, твърдят негови съседи.

Наскоро се заговори, че Слави е залюбил мома перничанка. Твърди се, че е сгоден за 25-годишна млада жена, чието име и самоличност ревниво се пазят в тайна.