ЗВЕЗДНИЯТ СЪСТАВ НА JESUS CRIST SUPERSTAR ИДВА В ПОНЕДЕЛНИК

Във видеообръщение Тeд Нийли обещава на българската публика незабравимо изживяване в Зала 1 на 5, 6 и 7 април

Рок операта на всички времена „Исус Христос – суперзвезда“ на Андрю Лойд Уебър и Тим Райс за първи път ще се играе в Източна Европа! Почти 50 години след премиерата на най-успешния мюзикъл в света, оригиналът най-сетне пристига у нас на 5, 6 и 7 април в Зала 1 на НДК. С трите спектакъла приключва европейското турне, посветено на 70-годишнината на Андрю Лойд Уебър.

В ролята на Спасителя ще видим самия Тед Нийли – човекът играл Исус по-дълго, отколкото той е живял на земята.

Звездният състав пристига в София с полет на Bulgaria Air от Амстердам на 2 април в 14:00 часа на Терминал 2, където ще има кратък брифинг за медиите.

В специално видео Тед Нийли сподели, че очаква с нетърпение срещата си с българската публика, защото за него това е свещен момент.

 

Това е първото идване на звездния актьор у нас. Той не крие, че се интересува от България и винаги е искал да посети страната ни,  но досега не му се е отдавала тази възможност. „Щеше ми се да останем по-дълго. Май просто ще трябва да се върнем отново, колкото се може по-бързо“, добави актьорът.

За себе си казва, че винаги се е чувствал като човек от публиката, който има честта да бъде на сцената и да е част от поредното представление. „В мига, в който започнат първите музикални акорди, олеквам и се въздигам в полета на тази брилянтна концепция“, описва усещането Тед Нийли.

Тед Нийли се превъплъщава в Спасителя на 5, 6 и 7 април в зала 1 на НДК. „Вдъхновявам се от всеки момент и всяко представление и не мисля някога да се сбогувам с този мюзикъл“, категоричен е актьорът.

ПОВЕЧЕ ЗА ТЕД НИЙЛИ:

Тед Нийли е роден в Тексас през 1943 година. Записва първата си песен 22-годишен. Заедно с групата си издават и албум „Теди Нийли“, с който обикалят из клубовете години наред. По-късно Нийли започва да участва в мюзикъли на Лари Норман в Лос Анджелис. Известен е с изключително големия диапазон на гласа си, а през 1971 г. влиза в ролята на Спасителя във филма „Исус Христос – суперзвезда“. И до днес това е основната роля, в която той се превъплъщава повече от 45 години.

Тед Нийли идва в България само след броени дни, за да видим рок операта на всички времена „Исус Христос – суперзвезда“  – на 5, 6 и 7 април в зала 1 на НДК. С подкрепата на националния превозвач Bulgaria Air и Best Western Hotel Expo.

„ИСУС ХРИСТОС – СУПЕРЗВЕЗДА“

5, 6 и 7 април – зала 1 на НДК

БИЛЕТИ:

ИвентимЕлектронния билетен център на НДК

и на касите на НДК

ВИДЕООБРЪЩЕНИЕТО НА ТЕД НИЙЛИ

РЕКЛАМЕН КЛИП